Аделина Радева има 20 години опит като журналист, автор и водещ

...
Аделина Радева има 20 години опит като журналист, автор и водещ
Коментари Харесай

На куц крак Аделина Радева срещнала любовта

Аделина Радева има 20 години опит като публицист, създател и водещ на радио и тв излъчвания. Прекарала е 11 години в Гърция, поради образованието си, само че все по този начин продължава да търси професионални препоръки от мъжа си – режисьора Борис Радев. Двамата са дружно от дълго време и имат наследник Андрей.

От брачна половинка си тя научила какъв брой е значимо човек да разпределя силата си вярно, да слага акценти. Понякога с него се уморявали да приказват за работа. Аделина и Борис се запознават на вечеря с общи другари, написа " Минаха години ". Тя го впечатлила с умеенето си да споделя, без да основава скука. По-късно в доближаването им основна роля има счупена обувка на водещата.

Токът й се прекършил по калдъръма в Стария град на Пловдив. Тя вървяла на сакат крайник, без да показа, само че казусът не убягнал на режисьора и след няколко дни той я изненадал с кутия с картичка, надписана от кмета на Пловдив. В нея поднесъл извинения, че паважът е разрушил токчето на Аделина и въпреки всичко се надявал, че отново ще посети града. Тази смешка й се понравила, а след това се оказало, че вътре има и чифт черни обувки на ток, което в допълнение я предиздвикало да се усмихне.

След това много време ги носила, а ги пази и до през днешния ден, признава Радева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР